Blog

Výstava

Byla jsem tam. Byl to zážitek. Být součástí a osobně se zúčastnit bylo to něco úplně jiného než si prohlížet fotografie doma.

Musím začít od začátku. Kniha s názvem Od rozštěpu k úsměvu, fotografie Lenka Hatašová a patronka knihy Simona Stašová.

Podpora manžela, odvoz na nádraží, cesta se synem, zpoždění, jízda vlakem, přestup, sraz s přáteli, společná jízda vlakem, setkání, společná jízda tramvají, společný oběd, další setkání, oko na silonkách, výstava, cesta podél fotografií kolem dokola, pozitivní energie, fotografie dodávají sílu, povídání s dalšími přáteli, noha přes nohu a schovávání oka na silonkách, hlídání pokladničky, sledování slavnostního křestu, moc pěkné, chvílemi skoro brečím, polévají knihu sektem, syn předává květinu, nestíhám ani zmáčknout spoušť fotoaparátu, je po všem, velké emoce, fotografování,  podpis knihy a fotografování, skutečně se dostane na každého, společná vzpomínka s paní Simonou, objetí, fotografování, loučení s fotografkou Lenkou a patronkou knihy Simonou, posezení u kávy s členkami Šťastného úsměvu, z.s., loučení, tramvají přes město, hurá zpoždění vlaku, stíháme, jízda vlakem, kupé pro děti, filmy pro děti, klid a pohoda, únava, ještě větší zpoždění, loučení na nádraží s přáteli, hodný manžel, nástup do auta, odvoz domů, šťastně doma.

Únava, ale zážitek, na který se nezapomíná. A to je asi všechno ... Zapomněla jsem na něco? Ano. Poděkovat. Děkuji vám všem.

© Jana Šibalová