Blog

Snímky

Vrátím se ještě k Překvapení. Ráda bych poděkovala šéfredaktorce Ivě Vondrové a fotografovi Pavlu Ovsíkovi za jejich profesionální přístup. Zvládli svojí práci a já zvládla svůj krok z místa. Děkuji.

Mám svoje první fotografie. Od profesionála. Nikdy jsem se nechtěla fotit a až k svému článku do časopisu Překvapení jsem souhlasila s focením. Vybrala jsem místo, které mám ráda. Park u zámečku, který jsem tak důvěrně znala z procházek, byl tichým společníkem u mého fotografování. Pavel Ovsík byl profesionál, povídali jsme si a přitom dělal fotografie.

A výsledek? Moc pěkné, děkuji, napsala jsem. Fotografie se líbily všem doma. Poslala jsem kamarádce, aby se podívala. Hned mi volá: "No to snad není možné! Ty vypadáš lépe než před dvaceti lety. Vidíš, jak ti ta tvoje léčba a hubnutí moc sluší." Smějeme se obě. Ona ví, jak těžkým obdobím procházím. Pomáhá mi a já vím, že její slova jsou pro mě projevem útěchy.

Posuďte sami, jak se vám fotografie líbí.

portrét Jana Jana sedí u stolku Jana sedí u stolku a přemýšlí Jana sedí vedle stolku Jana sedí u stolku a dívá se do strany Jana sedí u stolku nohu přes nohu Jana sedí u stolku a podpírá si dlaní hlavu Jana sedí u stolku a přemýšlí Jana sedí u stolku nohu přes nohu a přemýšlí Jana se dívá do dálky za břízami Jana se opírá o dvě břízy Jana se opírá o dvě břízy a užívá si vánek Jana se opírá o dvě břízy a hledí zamyšleně Jana se opírá o břízu a drží větvičky Jana se opírá o břízu Jana se opírá o břízu a drží větvičku Jana se opírá zády o břízu Jana jde vzrostlou alejí stromů Jana se opírá loktem o kmen stromu Jana se opírá loktem o kmen stromu a dívá se do strany Jana se opírá loktem o kmen stromu a dívá se dopředu Jana se opírá zády o kmen stromu Jana se opírá zády o kmen stromu a usmívá se Jana sedí na kameni u rybníka Jana sedí na mole u rybníka Jana sedí na mole u rybníka a sní Jana sedí na mole u rybníka v tureckém sedu Jana sedí na mole u rybníka v tureckém sedu spokojená Jana sedí na mole u rybníka v tureckém sedu a dívá se do strany Jana sedí na mole u rybníka v tureckém sedu za slunečného počasí

© Jana Šibalová